Būsto remontas Vilniuje

Būsto remontas Vilniuje

Būsto remontas – rimtas ir atsakingas sprendimas, kurį svarbu gerai apgalvoti ir jam pasiruošti iš anksto. Štai keletas patarimų, kurie padės išvengti klaidų, jei jūsų laukia būsto remontas Vilniuje:
  • Aiškiai įsivardinkite sau, ką ir kodėl norite pakeisti iš to bus aišku ar jums reikalingas kapitalinis remontas, ar tik kosmetiniai pataisymai.  Pagalvokite,  kokių techninių sprendimai norėtumėte, kokio kokybinio (ir kainų) lygmens medžiagas norėsite naudoti. Taip pat svarbu įvertinti ir darbų sudėtingumą bei apimtis – tai įtakos remonto trukmę. Jei planuojate kapitalinį remontą, kai kuriems darbams gali būti reikalingas kaimynų, savivaldybės ar statybų inspekcijos leidimas. Atliekant remontą daugiabutyje yra prievolė pranešti savivaldybei apie planuojamą remontą iš anksto!   
  • Netaupykite medžiagoms. Šykštus moka du kartus – teisinga patarlė. Jei norite, kad remonto rezultatas džiugintų ilgai, rinkitės aukštos kokybės medžiagas. Be abejo jos bus brangesnės, tačiau juk jau pasiryžote investuoti, ir rezultatas turi džiuginti ne mėnesį ir net ne metus. Sutaupyti pinigai džiugins vieną kartą – apmokant sąskaitą, tačiau geras rezultatas turi džiuginti ilgus metus.
  • Prisiminkite, kad remonto nedarysite kasmet, taigi planuokite atsižvelgdami į ilgalaikę perspektyvą. Galbūt vienokios ar kitokios spalvos, dekoras, interjero detalės yra madingos dabar, gražiai atrodo žurnalų puslapiuose, draugų namuose, bet ar tikrai tai tiks jūsų būstui? Arp o kelerių metų jos vis dar džiugins jus? Apgalvokite savo poreikius, , gyvenseną, ateities planus ir rinkitės praktišką sprendimą ilgalaikėje perspektyvoje.
  • Būkite reiklūs darbus atliksiantiems meistrams. Reikalaukite aukštos darbų kokybės. Paprastai remontas yra ne pigus malonumas. Tiek medžiagos, tiek ir patys darbai kainuoja pakankamai daug, todėl labai svarbu, kad darbus atliktu geras savo srities specialistas, nes preišingu atveju bus sugadintos medžiagos ir reikės pirkti naujas. Gali būti net ir taip, kad prastai atliktus darbus reikės perdaryti ir tai kainuos daugiau negu būtų buvę darant gerai iš karto – sugaištas laikas, sugadintos medžiagos, papildomi darbai ir dar kiek nervų ir streso. Jei planuojamas būsto remontas Vilniuje, bus paprasčiau – sostinėje didžiausias paslaugas teikiančių įmonių pasirinkimas Prašykite rekomendacijų – apžiūrėkite anksčiau meistrų darytus objektus, paklauskite atsiliepimų iš ankstesnių užsakovų – tai leis sumažinti nekokybiškų darbų riziką.
Būsto remontas Vilniuje
Būsto remontas Vilniuje

Jei laukia būsto remontas Vilniuje,  Būsto Artelė padės jums užtikrinti nepriekaištingą rezultatą. Įmonė atlieka visus remonto ir apdailos darbus – elektros instaliacijos, santechnikos, dažymo, gipsokartono lubų bei pertvarų įrengimo, plytelių klijavimo ir kitus. Garantuojame teisingą požiūrį į jūsų individualius poreikius ir norus bei nepriekaištingą atliktų darbų kokybę.

Call Now Button